Kereta apa senior senior pakai?

View previous topic View next topic Go down

Kereta apa senior senior pakai?

Post by Anak Raja on 2008-04-03, 04:57

Saya dimalaysia pakai kancil turbo L200S,nak beli juga kereta disini,sekarang masih karwa dan prebet sapu saja.naik bas,tak reti lagi.Kereta Kecil turbo apa ada disini?

Anak Raja
Newbies
Newbies

Number of posts : 5
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Kereta apa senior senior pakai?

Post by eltax on 2008-04-03, 09:29

Kalau kat M'sia bole pakai Kancil LS200 turbo, kat sini, senang2 bole pakai Honda Civic, Mazda 3, Tiida, Optra, & yg seangkatan dengannya kalau berkehendak. Smile

eltax
Active Member
Active Member

Number of posts : 117
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Kereta apa senior senior pakai?

Post by sandune DK on 2008-04-03, 15:11

Ada berani ker nak pakai keter tubo kat sini......tak takut kena tahan polis ker

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Kereta apa senior senior pakai?

Post by OrangKedah on 2008-04-03, 19:08

Wahai Anak Raja... kat sini kita semua sama-sama senior. Jangan takut... nak pakai kereta apa pon boleh. Very Happy

OrangKedah
Newbies
Newbies

Number of posts : 17
Registration date : 2008-04-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Kereta apa senior senior pakai?

Post by Racing_Camel on 2008-04-03, 21:33

Renault Clio Sport, VW R32, Mini Cooper S, cheers cheers

Racing_Camel
Active Member
Active Member

Number of posts : 192
Location : Arabian Desert
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Kereta apa senior senior pakai?

Post by HERO on 2008-04-05, 22:02

Kisah pertama = kete dok dlm 3 ari
Kisah kedua = kete dok dlm 1 minggu
Kisah ketiga = kete dok dlm 2 minggu
DAN.....
Kisah keempat = lama sgt dah dok dlm....x tau la bila bleh kuar..... Sad
ADER BERANI KER NAK PAKAI TURBO...?

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Kereta apa senior senior pakai?

Post by gangster_mache on 2008-04-06, 17:34

[quote="HERO"]Kisah pertama = kete dok dlm 3 ari
Kisah kedua = kete dok dlm 1 minggu
Kisah ketiga = kete dok dlm 2 minggu
DAN.....
Kisah keempat = lama sgt dah dok dlm....x tau la bila bleh kuar..... Sad
ADER BERANI KER NAK PAKAI TURBO...?[/quote


duk dlm gapo gu?
bleh explain skit....
kawe pakai bas company jah........

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Kereta apa senior senior pakai?

Post by sandune DK on 2008-04-06, 19:06

Kawe tuko xsos beso plok nih....

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Kereta apa senior senior pakai?

Post by yariba on 2008-04-06, 23:59

To Mr Sandune DK,

Bila nak hantar kete lu nak masuk management kat umah aku ni? Dah berkulat dah kat umah aku ni...... Aku punya da nak transfer kat Subie itam lak.....

yariba
Active Member
Active Member

Number of posts : 21
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Kereta apa senior senior pakai?

Post by Abdullah on 2009-07-29, 19:08

Saya ni tak la senior tapi nak jugak kongsi2 ttg kereta ni.

Saya pakai Honda Civic Hatchback 1988 a.k.a. Civic Mayat. Beli QR 6K cash. Enjin , aircond & drive shaft masih berfungsi dengan elok. Bodywork & Cat baru sebab owner lama baru renew istimara. 1.5 Auto. Kalo kat Malaysia kereta ni laju tapi kat sini asyik2 kena horn je.

Kereta ni 2 pintu yang biasanya saiz pintu lebih besar & selesa untuk orang bujang macam saya ni. Beli untuk mudahkan pergi kerja & ronda2 bandar.

Sesiapa sanggup keluar modal lebih besar, elok dapatkan kenderaan yg lebih besar hp & badannya. Kalau dapat beli cash lagi bagus sebab lebih secure . Kereta kecik macam kereta saya ni asyik kena buli sahaja kat Land Cruiser Tok Arab Qatar.

Abdullah
Active Member
Active Member

Number of posts : 110
Registration date : 2009-04-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Kereta apa senior senior pakai?

Post by Sponsored content Today at 15:43


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum