Benefits of Daily Exercise

View previous topic View next topic Go down

Benefits of Daily Exercise

Post by silver16v on 2008-08-20, 16:18


silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: Benefits of Daily Exercise

Post by gangster_mache on 2008-08-20, 17:00

molek2 cik SILVER.... kawe pun sekat duk Qatar nie kurang bersenam...
kap kun kaap...

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Benefits of Daily Exercise

Post by shekin on 2008-08-20, 20:37

hehehheehe... bahaya tu gangster_mache kalo kurang bersenam. Nak nak kalo mkn berkolestrol... Basketball

shekin
Active Member
Active Member

Number of posts : 49
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Benefits of Daily Exercise

Post by DHL on 2008-08-21, 00:11

ishh betullah....apasal badan cepat naik bila duduk di qatar? soalan cepu emas nie ...
- nak kata makan byk, mmg makan byk (tapi sama frequency dan amount kat mesia pun)
- nak kata kurang exercise, penat dah kejar anak2 keliling rumah..
- adakah ianya sebab cuaca, ataupun beras kat ini terlebih kanji atau daging/kambing/ayam kat sini yg terlebih lemak? atau saya jadi terer masak kat sini...he he he...

in case sapa2 tahu lah..share2 lah tips..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Benefits of Daily Exercise

Post by DatukBendahara on 2008-08-21, 20:29

DHL wrote:ishh betullah....apasal badan cepat naik bila duduk di qatar? soalan cepu emas nie ...
- nak kata makan byk, mmg makan byk (tapi sama frequency dan amount kat mesia pun)
- nak kata kurang exercise, penat dah kejar anak2 keliling rumah..
- adakah ianya sebab cuaca, ataupun beras kat ini terlebih kanji atau daging/kambing/ayam kat sini yg terlebih lemak? atau saya jadi terer masak kat sini...he he he...

in case sapa2 tahu lah..share2 lah tips..

Itu tandanya duit dah banyak. Hehehehehe....

DatukBendahara
Active Member
Active Member

Number of posts : 124
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Benefits of Daily Exercise

Post by shekin on 2008-08-22, 00:48

DatukBendahara wrote:
DHL wrote:ishh betullah....apasal badan cepat naik bila duduk di qatar? soalan cepu emas nie ...
- nak kata makan byk, mmg makan byk (tapi sama frequency dan amount kat mesia pun)
- nak kata kurang exercise, penat dah kejar anak2 keliling rumah..
- adakah ianya sebab cuaca, ataupun beras kat ini terlebih kanji atau daging/kambing/ayam kat sini yg terlebih lemak? atau saya jadi terer masak kat sini...he he he...

in case sapa2 tahu lah..share2 lah tips..

Itu tandanya duit dah banyak. Hehehehehe....

Mcm ada kebenaran kata2 Datuk Bendahara tu,DHL.. Very Happy

shekin
Active Member
Active Member

Number of posts : 49
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Benefits of Daily Exercise

Post by DHL on 2008-08-23, 17:13

shekin wrote:
DatukBendahara wrote:
DHL wrote:ishh betullah....apasal badan cepat naik bila duduk di qatar? soalan cepu emas nie ...
- nak kata makan byk, mmg makan byk (tapi sama frequency dan amount kat mesia pun)
- nak kata kurang exercise, penat dah kejar anak2 keliling rumah..
- adakah ianya sebab cuaca, ataupun beras kat ini terlebih kanji atau daging/kambing/ayam kat sini yg terlebih lemak? atau saya jadi terer masak kat sini...he he he...

in case sapa2 tahu lah..share2 lah tips..

Itu tandanya duit dah banyak. Hehehehehe....

Mcm ada kebenaran kata2 Datuk Bendahara tu,DHL.. Very Happy

AMINNNN....mintak2 betullah kata-kata yg ikhlas tu...he he he...

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Benefits of Daily Exercise

Post by yariba on 2008-08-23, 17:58

Cik puan cik puan amalkan minum Teh 'o' banyak-banyak. Insyallah selain ble maintain kurus, penyakit kanser pun ble di jauhi.

yariba
Active Member
Active Member

Number of posts : 21
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Benefits of Daily Exercise

Post by shekin on 2008-08-23, 23:58

Yariba, + lg dgn limau suam = teh o limau suam.sedap gak tu.. Basketball

shekin
Active Member
Active Member

Number of posts : 49
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Benefits of Daily Exercise

Post by DHL on 2008-08-24, 09:56

thanks yariba & shekin!!! tapi gulanya kena kurengkan lah ye...he he he..tu yg tak kaw kaw tu

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Benefits of Daily Exercise

Post by gangster_mache on 2008-08-24, 16:25

yariba wrote:Cik puan cik puan amalkan minum Teh 'o' banyak-banyak. Insyallah selain ble maintain kurus, penyakit kanser pun ble di jauhi.


demo gitu ahh... kawe gi umah demo x angkat pun teh 0....
barbican... barbican....
ko sebab demo tgk body kawe maintain doh.... hehehee Cool

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Benefits of Daily Exercise

Post by sandune DK on 2008-08-24, 21:41

Barbican tu ok lagi....jgn bagi mountain dew sepeti dah ler.....he he he he
mari rumah kawe nih....nak air gapo pun boleh dr earl grey sampai air cuci tangan kawe leh bagi

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Benefits of Daily Exercise

Post by yariba on 2008-08-24, 23:17

sandune DK wrote:Barbican tu ok lagi....jgn bagi mountain dew sepeti dah ler.....he he he he
mari rumah kawe nih....nak air gapo pun boleh dr earl grey sampai air cuci tangan kawe leh bagi

Cam penah dengar jer ayat ni!!!!!!!!

yariba
Active Member
Active Member

Number of posts : 21
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Benefits of Daily Exercise

Post by kutu_beramboi on 2010-02-25, 12:16

silver16v wrote:


kutu setuju ... kita kena jaga kesihatan kita ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Benefits of Daily Exercise

Post by Sponsored content Today at 15:40


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum