IKLAN PETRONAS SEMPENA HARI KEBANGSAAN MALAYSIA KE 51 THN

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: IKLAN PETRONAS SEMPENA HARI KEBANGSAAN MALAYSIA KE 51 THN

Post by Mok Koo on 2008-09-08, 06:30

Seingat gua la...sejak gua baligh dulu and tau nak appreciate iklan2 yang di taja dek Petronas nih, tak pernah lagi depa menghampakan penonton depa...dah bertaun-taun depa duk buat iklan...iklan raya- semua raya.., iklan merdeka...semua nya best2 belaka and jadi favouite kita semua. Depa sanggup perabih ratusan ribu RM untuk nak improvekan iklan2 depa. Nak kasi lagi best. Yang paling gua nak tabik spring tu, depa sanggup dengaq comment and input dari staff depa. Tuh yang menyayat hati tuh. Ada juga company bumiputra yang mampu buat lagu tuh..Bangga! Bangga!
Tapi, hangpa semua jangan lupa. Depa duk dengaq comment ngan input bukan dari staff bawahan macam lu ngan gua ( suatu masa dahulu...)Depa duk dengan comment ngan input dari level manager ke atas beb! Kalu staff bawahan ikan bilih macam gua nih (duluuu), bukan setakat cakap, rayuan pun depa Boo Layan! Apa kata kalu depa guna untung depa atau bajet ratusan ribu RM depa yang nak buat iklan tuh, depa bagi compensate lebih sikit kat bilih2 bawahan macam gua nih (dulu). Bagi peluang and sponser sambung blajaq ka, ( mcm kok syeken kita tuh..ada gak pluang sambung blajaq....kat mana tuh??? ), bagi medical previlage lebih sikit ka, bagi sponser kat anak2 bilih ni blajaq ka, peluang naik pangkat lebih sikit ka, hantaq staff bawahan yang baguih pi umrah ka, buat haji ka, ada gak pahala.Kalu tak, takda la ramai benor ex-warga Petronas and anak2 syarikat yang sewaktu dengannya mai merantau kat Qataq ni, kat Kuwait ka any other part of the world.
Kaaa...guana ka? Rolling Eyes


Last edited by Mok Koo on 2008-09-08, 07:25; edited 1 time in total (Reason for editing : adding info)

Mok Koo
Newbies
Newbies

Number of posts : 11
Registration date : 2008-09-07

View user profile

Back to top Go down

Re: IKLAN PETRONAS SEMPENA HARI KEBANGSAAN MALAYSIA KE 51 THN

Post by zxzacx on 2008-09-08, 08:11

gua suka iklan raya petronas last year
burung apa tu ayah...
tapi sudah tukar sikit...

anak:siput apa tu ayah
ayah:siput babi sayang
anak:siput apa tu ayah
ayah:siput babi nak
anak:siput apa tu ayah
ayah:siput la babi

kah kah kah
jangan marah...laughter is the best medicine
guano gendster...make buat seto ko?
buah cupu bahasa luar buah gapo heee kawe puah dah cari...

zxzacx
Active Member
Active Member

Number of posts : 68
Age : 49
Location : doha
Registration date : 2008-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: IKLAN PETRONAS SEMPENA HARI KEBANGSAAN MALAYSIA KE 51 THN

Post by gangster_mache on 2008-09-08, 18:13

ooppss... haram tuuu....

kalu buah seto kot luar ore panggil manggis
kalu buah cupu dia panggil cecupu....

*tp kalu bulan2 poso nie buah kekah chaaaa jgak hak sedap....hehehee

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: IKLAN PETRONAS SEMPENA HARI KEBANGSAAN MALAYSIA KE 51 THN

Post by sandune DK on 2008-09-09, 13:33

gangster_mache wrote:ooppss... haram tuuu....

kalu buah seto kot luar ore panggil manggis
kalu buah cupu dia panggil cecupu....

*tp kalu bulan2 poso nie buah kekah chaaaa jgak hak sedap....hehehee

la...bakpo x royak....mek kawe baru jah buat sek mek molek ( kategori kekoh chaaa gok )
kelmarin....

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: IKLAN PETRONAS SEMPENA HARI KEBANGSAAN MALAYSIA KE 51 THN

Post by gangster_mache on 2008-09-09, 15:08

la...bakpo x royak....mek kawe baru jah buat sek mek molek ( kategori kekoh chaaa gok )
kelmarin....[/quote]



bakpo x ajok nyer.... demo gitu ahhh....
smula deh... deh

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: IKLAN PETRONAS SEMPENA HARI KEBANGSAAN MALAYSIA KE 51 THN

Post by kutu_beramboi on 2008-09-10, 20:03

kutu dah tgk iklan petronas tu .. mmg sedih dan sadis la .... alangkah bagusnya kalau kita dpt jadi bapak cam gitu ek ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: IKLAN PETRONAS SEMPENA HARI KEBANGSAAN MALAYSIA KE 51 THN

Post by Sponsored content Today at 14:08


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum