Where the hide out in qatar for this game??

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Where the hide out in qatar for this game??

Post by Mat Jerman on 2008-04-01, 12:02

I pro for this game since 4 years ago, but not in qatar..

Mat Jerman
Newbies
Newbies

Number of posts : 3
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by eltax on 2008-04-01, 12:37

Which pro team you are in? Malaysia?

If in Malaysia, what team you are in? Me with "Armada".

eltax
Active Member
Active Member

Number of posts : 117
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by Mat Jerman on 2008-04-01, 18:03

eltax wrote:Which pro team you are in? Malaysia?

If in Malaysia, what team you are in? Me with "Armada".

Pro team.. kita panggil team kita 'SOD17' alek bt mertajam.

lu mana mari tu ? wa tarak kenai pun..

Mat Jerman
Newbies
Newbies

Number of posts : 3
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by eltax on 2008-04-01, 23:26

Mat Jerman wrote:
eltax wrote:Which pro team you are in? Malaysia?

If in Malaysia, what team you are in? Me with "Armada".

Pro team.. kita panggil team kita 'SOD17' alek bt mertajam.

lu mana mari tu ? wa tarak kenai pun..


Waaa! Hebat tuh! Bagus la ada PRO player kat sini.

Bole lah berkongsi pengalaman dengan Malaysians yg lain kat Qatar nih.

ARMADA Paintball team tidak la sehebat 'SOD17', tapi pernah la jgk menang few tourney anjuran KBS.
Since end of 2006, team Armada has been promoted to D1. Since then ARMADA does joined NPL- National Paintball League in D1 category.

Do register your name with Yusry QP to be apart of Malaysian Paintball Team at Qatar.

eltax
Active Member
Active Member

Number of posts : 117
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by Mat Jerman on 2008-04-02, 11:18

eltax wrote:
Mat Jerman wrote:
eltax wrote:Which pro team you are in? Malaysia?

If in Malaysia, what team you are in? Me with "Armada".

Pro team.. kita panggil team kita 'SOD17' alek bt mertajam.

lu mana mari tu ? wa tarak kenai pun..


Waaa! Hebat tuh! Bagus la ada PRO player kat sini.

Bole lah berkongsi pengalaman dengan Malaysians yg lain kat Qatar nih.

ARMADA Paintball team tidak la sehebat 'SOD17', tapi pernah la jgk menang few tourney anjuran KBS.
Since end of 2006, team Armada has been promoted to D1. Since then ARMADA does joined NPL- National Paintball League in D1 category.

Do register your name with Yusry QP to be apart of Malaysian Paintball Team at Qatar.

kongsi pegelaman??? no free things in this world today!! bak kata tokki saya ""Es wäre falsch, Fenerbahce zu unterschätzen und zu denken, dass wir das !!, packen und dann auf treffen!!!!", makna nya nak tau kenerla keluar modal sikit.. baru sedap cikgu mengajooorr.. tuu la ramai sgt yg makin kaya makin kedekut, nak makan best cuma ke taste of asia jerr.. Auswärtsspielen kassierten sie nicht einmal ein Tor!

Mat Jerman
Newbies
Newbies

Number of posts : 3
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by VVIP Guest on 2008-04-02, 18:11

You are correct Mat Jerman, nothing free in this world.

VVIP Guest
Newbies
Newbies

Number of posts : 1
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by eltax on 2008-04-02, 21:36

Iskkk... dari planet mana la korang nih?

Pelik betul la bila orang yg kata terpelajar tapi pendek akalnya. Evil or Very Mad

eltax
Active Member
Active Member

Number of posts : 117
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by Racing_Camel on 2008-04-02, 21:42

kalau berminat dan ada experience, bagi nama & join MalaysiansQatar_Paintball dan lepas tu lawan, amacam? team dah ada ke belum? kalau belum, gi carik team dulu.

Racing_Camel
Active Member
Active Member

Number of posts : 192
Location : Arabian Desert
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

main game ni mcm bebudak jer..bangang

Post by Anak Raja on 2008-04-05, 21:04

Racing_Camel wrote:kalau berminat dan ada experience, bagi nama & join MalaysiansQatar_Paintball dan lepas tu lawan, amacam? team dah ada ke belum? kalau belum, gi carik team dulu.
mcm tak der kerja lain,camna main memder ni?nampak cam boring jerr..senior senior ni mcm kaki melancap jer..nampak cam boring.main main ala budak.

Anak Raja
Newbies
Newbies

Number of posts : 5
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

woi tak sayang mulut ker...

Post by sandune DK on 2008-04-05, 22:09

apa la lu brader....cakap tu bebaik la sikit....hormat lah bro....

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

re:woi tak sayang mulut ker...

Post by HERO on 2008-04-05, 22:24

cam muko...cam muko....panggil ker bilik sedap nihhhhh....
klu setakat main peluru cat apa kelas John....Eltax! bila pulok kita nak g main peluru idup? lama dah x g main nihhh.....

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by eltax on 2008-04-05, 22:44

Anak Raja wrote:
Racing_Camel wrote:kalau berminat dan ada experience, bagi nama & join MalaysiansQatar_Paintball dan lepas tu lawan, amacam? team dah ada ke belum? kalau belum, gi carik team dulu.
mcm tak der kerja lain,camna main memder ni?nampak cam boring jerr..senior senior ni mcm kaki melancap jer..nampak cam boring.main main ala budak.

Wahai ANAK RAJA....

Peribahasa melayu ada berkata... "Kerana mulut badan binasa"...

Orang tua2 selalu kata.. "Bila bercakap tuh biar la berlapik "

Qatar nih tak sebesar mana, rakyat Malaysia tak seramai mana.

Hidup di perantauan kenalah pandai membawa diri. No

Mat Jerman... VVIP... Anak Raja... orang tahu mu sapa, duk kat ner... Suspect

eltax
Active Member
Active Member

Number of posts : 117
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by eltax on 2008-04-05, 22:49

HERO wrote:cam muko...cam muko....panggil ker bilik sedap nihhhhh....
klu setakat main peluru cat apa kelas John....Eltax! bila pulok kita nak g main peluru idup? lama dah x g main nihhh.....


Usah layan org bingung cam Anak Raja nih... buang karan jer...

Lama gak tak main peluru betul nih... Smile

Nanti calling2 la. masalahnya waktu menembak tuh singkat sangat. dari kul 4 - 8 mlm jer... Rasanya elok gak kalau gi menembak waktu maghrib lambat sikit. lambat matahari terbenam...

Bila kengkawan senang, inform jer... nanti bole join sekali...

eltax
Active Member
Active Member

Number of posts : 117
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

re:woi tak sayang mulut ker...

Post by HERO on 2008-04-05, 22:59

beresss.....ajok arr mamat2 tu skali....bleh gak wat kita nyer target pirat .....klu setakat nak wat peluru sesat tu,gua pandai...... Very Happy

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by miznee on 2008-04-06, 11:01

hehehhe dia ingat org tak kenal dia yerrrrr......gaya bahasa pun org dah tahu la....ingat2 skit yer....umah pun org tahu kat ner..... Very Happy

miznee
Newbies
Newbies

Number of posts : 7
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by Racing_Camel on 2008-04-06, 15:08

Anak Raja wrote:
Racing_Camel wrote:kalau berminat dan ada experience, bagi nama & join MalaysiansQatar_Paintball dan lepas tu lawan, amacam? team dah ada ke belum? kalau belum, gi carik team dulu.
mcm tak der kerja lain,camna main memder ni?nampak cam boring jerr..senior senior ni mcm kaki melancap jer..nampak cam boring.main main ala budak.

anda telah dikenal pasti. rumah dah tau, tempat kerja dah tau. nama asal dah tau, nombor telefon dah tau. qatar ni kecik aje, bukan besar sangat. cakap jaga-jaga sikit, kalau lebih-lebih, biar kita serah ke embassy uruskan.

Racing_Camel
Active Member
Active Member

Number of posts : 192
Location : Arabian Desert
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by gangster_mache on 2008-04-06, 15:08

HERO wrote:beresss.....ajok arr mamat2 tu skali....bleh gak wat kita nyer target pirat .....klu setakat nak wat peluru sesat tu,gua pandai...... Very Happy


klu nak baloh ajak la kawe la skali...

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by HERO on 2008-04-06, 18:47

Racing_Camel wrote:
Anak Raja wrote:
Racing_Camel wrote:kalau berminat dan ada experience, bagi nama & join MalaysiansQatar_Paintball dan lepas tu lawan, amacam? team dah ada ke belum? kalau belum, gi carik team dulu.
mcm tak der kerja lain,camna main memder ni?nampak cam boring jerr..senior senior ni mcm kaki melancap jer..nampak cam boring.main main ala budak.

anda telah dikenal pasti. rumah dah tau, tempat kerja dah tau. nama asal dah tau, nombor telefon dah tau. qatar ni kecik aje, bukan besar sangat. cakap jaga-jaga sikit, kalau lebih-lebih, biar kita serah ke embassy uruskan.

Kepada Anak Raja...lebih baik anda memohon maaf sebelum anda di cari...
Nak tunggu raya lambat lagi...kang elok2 makan guna tangan,takut pas ni makan kene guna wayar plak.....

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by gangster_mache on 2008-04-06, 18:52

[quote="HERO"]
Racing_Camel wrote:
Anak Raja wrote:
Racing_Camel wrote:kalau berminat dan ada experience, bagi nama & join MalaysiansQatar_Paintball dan lepas tu lawan, amacam? team dah ada ke belum? kalau belum, gi carik team dulu.
mcm tak der kerja lain,camna main memder ni?nampak cam boring jerr..senior senior ni mcm kaki melancap jer..nampak cam boring.main main ala budak.

anda telah dikenal pasti. rumah dah tau, tempat kerja dah tau. nama asal dah tau, nombor telefon dah tau. qatar ni kecik aje, bukan besar sangat. cakap jaga-jaga sikit, kalau lebih-lebih, biar kita serah ke embassy uruskan.

Kepada Anak Raja...lebih baik anda memohon maaf sebelum anda di cari...
Nak tunggu raya lambat lagi...kang elok2 makan guna tangan,takut pas ni makan kene guna wayar plak.....[/quote






klu soal nak suruh makan kut wayar beresss... biaso2 alik golok RM50 semua jalan...

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

tembak jangan tak tembak........

Post by sandune DK on 2008-04-06, 19:02

mula-mula kita main peluru cat....pas tu main peluru betoi-betoi.....
kita tembak semua tuh hok dok sayang mulut......

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by HERO on 2008-04-06, 19:07

teruk sangat tu gangster_mache ...dok pun kito bg ilang telingo sudoh arr....UNTUK PERMULAAN.....
klu degil lg, kiter kerat sebeloh lg......

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by mat_ganu on 2008-04-06, 19:23

Doh hok tokki dia org jerman tu nok kire ganer geng??

mat_ganu
Newbies
Newbies

Number of posts : 15
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by gangster_mache on 2008-04-06, 19:31

mat_ganu wrote:Doh hok tokki dia org jerman tu nok kire ganer geng??


kawe ikut demo jah... stakat jerman sesat kawe x heran....
JUPO CARI DEMO CONTACT KAWE.... ko guane HERO

* ajak la sandune DK skali

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by HERO on 2008-04-06, 19:36

kito jupo kito kerat dulu telingo....pah tu br tanyo namo....tp klu doh telingo tokki dio keno kerat dulu, nak wat camno....bendo doh keno kerat.....

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

tembak jangan tak tembak........

Post by sandune DK on 2008-04-06, 19:47

Doh hok tokki dia org jerman tu nok kire ganer geng??

Kita tembak dia ngan tokki2 dia sekali bior aman sikit dunia noh....

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Where the hide out in qatar for this game??

Post by Sponsored content Today at 18:34


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum