kat mana losail nie..?

View previous topic View next topic Go down

kat mana losail nie..?

Post by saya on 2008-08-18, 09:13

saya dah try pergi carik ari tu..tapi tak gak jumpa..tak tau la pasal memang tak pernah main area belah2 west bay to al khor tu.. memang saya ni peminat motorsport terutama lumba keta.. kalu ada kaki2 yg sekepala nak turun losail waktu ada race ke boleh la ajak saya..
ada ke member2 msia yg main keta kat sini.. saya tengah bepikir nak amik keta yg boleh di modify tapi tak tau nak amik yg mana pasal tak tau market performance product kat sini.. kalu amik e8/9 or 350z or scooby takut barang tak de..kalu amik 2002/3/4 mustang ada ke barang2?
and kat mana kedai2 performance ni? al anabi racing qatar kat mana? tak de street race ke kat mana2?

and baru2 ni saya ada bercakap dengan qatari yg pernah aktif dalam motorsport ni..dan kata beliau sekarang the motorsport club kat doha ni ada bermasalah dengan pihak kerajaan yg menyebabkan kelab tu sendiri berpecah belah.. tak tau la sebanyak mana kebenaran tu..

hehe..sory le banyak lak soklan...jgn mare.. but pls sesapa yg sekepala bagi guide skit kat saya ni.. yg penting nak pi losail tu.. Cool

saya
Newbies
Newbies

Number of posts : 2
Registration date : 2008-08-17

View user profile

Back to top Go down

Re: kat mana losail nie..?

Post by HERO on 2008-08-18, 15:57

saya wrote:saya dah try pergi carik ari tu..tapi tak gak jumpa..tak tau la pasal memang tak pernah main area belah2 west bay to al khor tu.. memang saya ni peminat motorsport terutama lumba keta.. kalu ada kaki2 yg sekepala nak turun losail waktu ada race ke boleh la ajak saya..
ada ke member2 msia yg main keta kat sini.. saya tengah bepikir nak amik keta yg boleh di modify tapi tak tau nak amik yg mana pasal tak tau market performance product kat sini.. kalu amik e8/9 or 350z or scooby takut barang tak de..kalu amik 2002/3/4 mustang ada ke barang2?
and kat mana kedai2 performance ni? al anabi racing qatar kat mana? tak de street race ke kat mana2?

and baru2 ni saya ada bercakap dengan qatari yg pernah aktif dalam motorsport ni..dan kata beliau sekarang the motorsport club kat doha ni ada bermasalah dengan pihak kerajaan yg menyebabkan kelab tu sendiri berpecah belah.. tak tau la sebanyak mana kebenaran tu..

hehe..sory le banyak lak soklan...jgn mare.. but pls sesapa yg sekepala bagi guide skit kat saya ni.. yg penting nak pi losail tu.. Cool

ader berani ker nak main performance car kat sini????

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: kat mana losail nie..?

Post by gangster_mache on 2008-08-18, 16:34

ader berani ker nak main performance car kat sini????[/quote




KALU BAJET KURENG X PAYAH CARI SUSAH LA KAT CNI...AMBIK DUIT CNI BYK2 PASTU GI JOLI KAT MALAYSIA, KE GUANE HERO??

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: kat mana losail nie..?

Post by ahmadhasnan on 2008-08-18, 19:23

pitih paling kurang ada lebih 100-200k...pastu bole cakap arab bole la nk main performance car...klu dok tau la ssh payah dia...payah pelik...
dok gitu saing2...

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: kat mana losail nie..?

Post by saya on 2008-08-19, 09:17

oic kira mahal gila la bebarang kat sini..actually saya buat sendiri je setakat yg boleh..cuma tanya barang je kot2 murah kat sini..kalu dah mahal brg2, stakat tuning kampung je la nampaknya..janji a/f betul..
okies..thanks for the advice..

saya
Newbies
Newbies

Number of posts : 2
Registration date : 2008-08-17

View user profile

Back to top Go down

Re: kat mana losail nie..?

Post by yariba on 2008-08-19, 17:39

Encik Saya.....
Kumpul duit bebanyak kat sini pas tu tabur duit tu kat mana2 kedai yg jual kete kat Malaysia lagi bagus... Kat sini x enjoy ler guna kete gtu. Stakat ebo 7 n ebo 8 tu gua da pakai siap masuk piggy back ecu lagi, boost tggi.... Tp memang x best kat sini.... Tp kalau nak buat Pak Arab bengang ble ler....

yariba
Active Member
Active Member

Number of posts : 21
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: kat mana losail nie..?

Post by ahmadhasnan on 2008-08-19, 21:13

saya,

100-200k tu bukan bahagian utk kobek keta....tp utk byar jamin polis...
klu x caya ape pendapatan encik2 lain yg dah main keta kat sini....

*encik yariba any comment

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: kat mana losail nie..?

Post by sandune DK on 2008-08-20, 16:38

hah....ada yang berminat nak tido balai lagi ker?
Tuan Saya....ada budget berapa? nk keter aper?

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: kat mana losail nie..?

Post by yariba on 2008-08-20, 22:14

Car Sleep!!!!!!!!.......................Hua.... hahaha....

yariba
Active Member
Active Member

Number of posts : 21
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: kat mana losail nie..?

Post by HERO on 2008-08-25, 17:48

yariba wrote:Car Sleep!!!!!!!!.......................Hua.... hahaha....

hok sleep terus pung ado gok.....kahhh...kahhh...kahh.....

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: kat mana losail nie..?

Post by Sponsored content Today at 00:18


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum