KINDERGARTEN

View previous topic View next topic Go down

KINDERGARTEN

Post by shekin on 2008-08-14, 20:54

Assalamualaikum..i tgh survey kindergarten.Ada sesiapa yg tahu di mana kindergarten yg bagus Question Bile sessi sekolah bermula Question Tq albino

shekin
Active Member
Active Member

Number of posts : 49
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: KINDERGARTEN

Post by DHL on 2008-08-17, 21:13

shekin...wsalam..

kawan saya baru je register anak dia kat starfish lane...sessi sekolah akan bermula pada awal september...diorg nie pun ada semester2...power kan...bukan cam kat mesia, boleh hantar bila2 masa..

for 3 days schooling, fee is QR1750
for 5 days, fee is QR1950..

actually, byk lagi nursery, kindergarten around here..i pun tak sempat survey lagik...plan to do that later...

hantar anak gie kindergarten macam byr gie university kat mesia...hmmm..

byk juge yg i survey like busybees...u check website dia..ada 2 tpt kat doha, somewhere kat landmark and somewhere at ASD..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: KINDERGARTEN

Post by DHL on 2008-08-17, 21:20

shekin...

ops lupa...byk info dalam QatarLiving..just used a search button...and walla..your answer is there (partially answered as usual!!!)..tapi kena rajin cari lah!!

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: KINDERGARTEN

Post by shekin on 2008-08-18, 06:10

Tq sis 4 ur info! Finally,terjawab question i.. bounce

shekin
Active Member
Active Member

Number of posts : 49
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: KINDERGARTEN

Post by silver16v on 2008-08-18, 10:47

Saya pernah pergi ke Starfish Lane. Tenaga pendidik Australian sbb tu mahal sikit. Sekarang nih dah byk tadika baru dibuka tp kena ronda2 lar cari mana yg sesuai..

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: KINDERGARTEN

Post by DHL on 2008-08-18, 23:22

silver...kebanyakan malaysian hantar anak2 kat kindergarten mana , kalau u tahu lah..how abt urself?

i tak berani nak hantar sebarang nursery,,,biasalah, anak masih baby..tak pandai complain lagik..susah sikit, in case of anything..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: KINDERGARTEN

Post by shekin on 2008-08-20, 11:44

i tak berani nak hantar sebarang nursery,,,biasalah, anak masih baby..tak pandai complain lagik..susah sikit, in case of anything..

btul sis...mcm i pun same.dah serik pakai maid & hantar anak ke nursery.Lastly, i jage lagi bagus.. tapi kalo dah start keje nanti payah jugak nak cr penjaganye.. Shocked

shekin
Active Member
Active Member

Number of posts : 49
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: KINDERGARTEN

Post by fauzana5828 on 2008-09-05, 23:48

shekin nak hantar anak ke nursery ke, yg terbaru saya dengar ialah Cocorico nursery, tapi lokasinya tak pasti tapi sekitar dohalah, shekin dah start kerja ker, kat mana? saya dah hampir setahunlah kat sini, tapi tak der lagi kerja yang nak kan saya ni... untung ler shekin

fauzana5828
Active Member
Active Member

Number of posts : 62
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: KINDERGARTEN

Post by Sponsored content Today at 00:21


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum