Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by amihamus on 2008-08-31, 09:49

Zac wrote:Merdekaaaaaaaa!!!! Merdekaaaaaaaa!!!!! Merdekaaaaaaaaaaaa!!!!

Eh Merdeka ker Cip kat Qatar niih????? Rasa2 masih macam bawah jajahan jer.

Jalur Gemilang dah lama berkibar dalam bilk Cip. Cip ada satu lagik spare Jalur Gemilang yg tersayang. Malam kang nak buat gebor masa tidur. I love my Jalur Gemilang!!!!!!!

Hehehehehehheh the extra Jalur Gemilang tu saja2 buat spare, just in case I have something to "Celebrate" and tell the people in Qatar, how proud I am being a Malaysian.

OK laah peeps........."SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL_MUBARAK"

Kalau ada yg sudi ngajak Cip berbuka Puasa kat rumah demer tu....tolong jangan segan...jangan malu....ajak aje lerrr!!!

Cip!!....bagi ker saya jer lah jalur gemilang spare tuh....saya nak sambut MERDEKA sepenuhnya pada 16 September 2008 nanti.....insyaallah

http://mt.m2day.org/2008/content/view/12019/84/

amihamus
Newbies
Newbies

Number of posts : 14
Registration date : 2008-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by gangster_mache on 2008-08-31, 18:27

Cip!!....bagi ker saya jer lah jalur gemilang spare tuh....saya nak sambut MERDEKA sepenuhnya pada 16 September 2008 nanti.....insyaallah

http://mt.m2day.org/2008/content/view/12019/84/[/quote]


demo saloh tempat nie gu.... politik post kat lain laa deh...
x kan sbb politik demo merdeka pun berubah tarikh.... Very Happy

# nie bukan marah.... nasihat....

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by Slayer on 2008-08-31, 19:05

Assalammualaikum Semua...

Ingin Slayer mengucapkan kepada semua member2 Rakyat Malaysia baik di Qatar atau dimana2 saja,

Selamat meraikan Hari Kemerdekaan Ke 51....

Well ..ni yg satu satu nya Slayer masih ingat till now, waktu KONVOI MERDEKA KE-50 last year.

"Jalur Gemilang"
Merah Bara semangat waja
Putihmu bersih budi perkerti,
Kuning berdaulat payung negara
Biru perpaduan kami semua,

Puncak dunia telah kau tawan
Lautan luas telah kau reda
Membawa semangat jiwa merdeka
Semarak jaya kami warganya,

Empat belas melintang jalurnya
Semua negeri dalam Malaysia
Satu suara satu semangat
Itu sumpah warga berdaulat,

Jalur Gemilang..di bawah naunganmu
Jalu Gemilang.. Kami semua bersatu
Perpaduan ketaatan
Amalan murni rakyat Malaysia
Jalur Gemilang..megah kami terasa
Jalur Gemilang..kibarkanlah wawasan
Merah putih biru kuning
Jalur semangat kami semua

Berkibarlah..Berkibarlah..Berkibarlah
"JALUR GEMILANG"

Slayer
Newbies
Newbies

Number of posts : 6
Age : 40
Location : Singapore,Qatar
Registration date : 2008-08-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by Sponsored content Today at 22:36


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum