Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by Tagazoo on 2008-08-09, 09:29

Salam semua, Malaysian Embassy ada buat anything special tak untuk sambutan Hari Merdeka nanti?

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by ahmadhasnan on 2008-08-12, 22:40

ada merdeka race kat Khor Al-Udaid...
feel free to joint...

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by HERO on 2008-08-12, 22:45

ahmadhasnan wrote:ada merdeka race kat Khor Al-Udaid...
feel free to joint...

perbarisan ader tak? nak join gak klu ader....semangat patriotik masih tinggi lagi nih....

p/s: teringat zaman2 sekolah bawak bendera perbarisan pengakap...

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by Tagazoo on 2008-08-13, 06:12

HERO wrote:
ahmadhasnan wrote:ada merdeka race kat Khor Al-Udaid...
feel free to joint...

perbarisan ader tak? nak join gak klu ader....semangat patriotik masih tinggi lagi nih....

p/s: teringat zaman2 sekolah bawak bendera perbarisan pengakap...

Masa kat Paris dulu, almost setiap tahun embassy ada buat sambutan. Naikkan bendera + nyanyi lagu Negara Ku plus other patriotics..lepas tu adalah cultural show semua tu..

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by Tagazoo on 2008-08-13, 06:13

ahmadhasnan wrote:ada merdeka race kat Khor Al-Udaid...
feel free to joint...

Khor Al-Udaid tu kat mana? Thank you for the invitation Very Happy

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by HERO on 2008-08-13, 17:45

Tagazoo wrote:
ahmadhasnan wrote:ada merdeka race kat Khor Al-Udaid...
feel free to joint...

Khor Al-Udaid tu kat mana? Thank you for the invitation Very Happy

Tempat yg penuh dengan kenangan2 yang x dpt dilupakan.....
Tak gitu En Ahmadhasnan? huhuhuuu....

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by gangster_mache on 2008-08-13, 18:08

Tagazoo wrote:
HERO wrote:
ahmadhasnan wrote:ada merdeka race kat Khor Al-Udaid...
feel free to joint...

perbarisan ader tak? nak join gak klu ader....semangat patriotik masih tinggi lagi nih....

p/s: teringat zaman2 sekolah bawak bendera perbarisan pengakap...

Masa kat Paris dulu, almost setiap tahun embassy ada buat sambutan. Naikkan bendera + nyanyi lagu Negara Ku plus other patriotics..lepas tu adalah cultural show semua tu..



kawe masa sambut kat golok dulu... nyanyi gak lagu kebangsaan kat Marina... tiap thn tuuuu...tp versi klaye laa geek

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by HERO on 2008-08-13, 18:24

Tagazoo wrote:
HERO wrote:
ahmadhasnan wrote:ada merdeka race kat Khor Al-Udaid...
feel free to joint...

perbarisan ader tak? nak join gak klu ader....semangat patriotik masih tinggi lagi nih....

p/s: teringat zaman2 sekolah bawak bendera perbarisan pengakap...

Masa kat Paris dulu, almost setiap tahun embassy ada buat sambutan. Naikkan bendera + nyanyi lagu Negara Ku plus other patriotics..lepas tu adalah cultural show semua tu..

Besa2 embassy ader buat....tp, tahun nih tak tau la macam mana sambutan nyer......yer la, org mesia kat sini dah bertambah.....
p/s: paris ker, doha ker, kampung kawan ker, sama jer.......naikkan bendera, lagu Negaraku dinyanyikan......

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by zxzacx on 2008-08-14, 09:50

kawe baru balik dari mbassy tadi..
takdok napok gapo pun
...nak tanya staff napok mace agah belako
tok napok seko pun ore msia...

zxzacx
Active Member
Active Member

Number of posts : 68
Age : 49
Location : doha
Registration date : 2008-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by HERO on 2008-08-14, 11:53

zxzacx wrote:kawe baru balik dari mbassy tadi..
takdok napok gapo pun
...nak tanya staff napok mace agah belako
tok napok seko pun ore msia...

Demo check dok bendera gapo masa tubik dr mbassy tu? Kot2 saloh kampong hok demo g tu jah.... Laughing
Tp, itulah realitinya....kita seperti org asing bila di mbassy kita sendiri....

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by gangster_mache on 2008-08-14, 16:41

zxzacx wrote:kawe baru balik dari mbassy tadi..
takdok napok gapo pun
...nak tanya staff napok mace agah belako
tok napok seko pun ore msia...


demo baru kaba ko?? kawe dkt 3 thn doh tension dgn benda tu... 1st time dlu kawe igt saloh tempat...


* try la gi MAQ gathering... baru rasa macam duk UK... kecek ore putih tuuuuu
geek

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by shekin on 2008-08-14, 22:42

kah!kah!kah!..


Laughing

shekin
Active Member
Active Member

Number of posts : 49
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by zxzacx on 2008-08-17, 06:19

ni nak gi pulok ambik document...
jauhnya mbasssy tempat jin "tendang'.
hihihi...posa dekat doh...tapi kawe posa doh 4 bulan..posa,,,posa bende lain tu...

zxzacx
Active Member
Active Member

Number of posts : 68
Age : 49
Location : doha
Registration date : 2008-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by DHL on 2008-08-25, 23:47

come back to tagazoo's query, ada apa2 plan tak dari embassy for merdeka nanti?....i pun excited juge, this is going to be our 1st merdeka di bumi qatar yg gersang ini..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by malaysiaqatar on 2008-08-26, 08:00


malaysiaqatar
Admin

Number of posts : 53
Registration date : 2008-04-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by DHL on 2008-08-26, 10:25

thanks...

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by Tagazoo on 2008-08-26, 13:06

ada yang pergi tak nanti?

Tagazoo
Active Member
Active Member

Number of posts : 180
Location : kat rumah leeeee
Registration date : 2008-04-12

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by silver16v on 2008-08-26, 14:25

InsyaAllah saya dan kwn2 akan pergi ke sana.

Meh ler kita sama2 nyanyi Negaraku..

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by shekin on 2008-08-26, 15:07

Apelagi kawan-kawan mari kite serbu!!! Basketball

shekin
Active Member
Active Member

Number of posts : 49
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by DHL on 2008-08-26, 22:42

kitorang nak pegi...tapi tak der lesen kereta,....hmmmmmmmmmm..tgklah...kalau karwa sudi bwak kitorang...

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by shekin on 2008-08-27, 00:02

c u there,sis! Basketball

shekin
Active Member
Active Member

Number of posts : 49
Registration date : 2008-07-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by numbskull on 2008-08-27, 16:36

Hah...gersang gersang jangan sebut..sensitif tu..!
Ramai yang gersang kat Doha nie..

kalau pare.ok sikit ratio tu equal jugak..tapi kerali, nepali, paki, bengali dan macam macam li kecuali mohd ali tu ratio dia tak berapa kena..so orang pompuan elok jauhkan diri dari diorang..tak pasal pasal tumbuh pokokkurma pulak..

jangan marah bergurau je

numbskull
Active Member
Active Member

Number of posts : 29
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by noble-man on 2008-08-28, 09:37

Semua rakyat Malaysia harus beramai-ramai menuju ke Kedutaan untuk sama-sama kita menyambut ulang tahun Hari Kemerdekaan Malaysia yang tercinta.

Bagi yang beragama Islam, jika ditentukan 1 Ramadhan jatuh pada 1 September, marilah juga kita bersama-sama mengerjakan Solat Tarawih pada malam tersebut.

Demi sesungguhnya, makna kedatangan Ramadhan itu lebih besar ertinya dari erti sebuah Kemerdekaan !

noble-man
Active Member
Active Member

Number of posts : 209
Registration date : 2008-04-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by gangster_mache on 2008-08-28, 17:55

noble-man wrote:Semua rakyat Malaysia harus beramai-ramai menuju ke Kedutaan untuk sama-sama kita menyambut ulang tahun Hari Kemerdekaan Malaysia yang tercinta.

Bagi yang beragama Islam, jika ditentukan 1 Ramadhan jatuh pada 1 September, marilah juga kita bersama-sama mengerjakan Solat Tarawih pada malam tersebut.

Demi sesungguhnya, makna kedatangan Ramadhan itu lebih besar ertinya dari erti sebuah Kemerdekaan !


Insyaallah..... klu x dok aral....

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by Zac on 2008-08-30, 11:36

Merdekaaaaaaaa!!!! Merdekaaaaaaaa!!!!! Merdekaaaaaaaaaaaa!!!!

Eh Merdeka ker Cip kat Qatar niih????? Rasa2 masih macam bawah jajahan jer.

Jalur Gemilang dah lama berkibar dalam bilk Cip. Cip ada satu lagik spare Jalur Gemilang yg tersayang. Malam kang nak buat gebor masa tidur. I love my Jalur Gemilang!!!!!!!

Hehehehehehheh the extra Jalur Gemilang tu saja2 buat spare, just in case I have something to "Celebrate" and tell the people in Qatar, how proud I am being a Malaysian.

OK laah peeps........."SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL_MUBARAK"

Kalau ada yg sudi ngajak Cip berbuka Puasa kat rumah demer tu....tolong jangan segan...jangan malu....ajak aje lerrr!!!

Zac
Active Member
Active Member

Number of posts : 64
Registration date : 2008-04-16

View user profile

Back to top Go down

Re: Sambutan Hari Merdeka di Qatar

Post by Sponsored content Today at 18:01


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum