Sanduning to Khor Al-Udaid

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by eltax on 2008-07-22, 16:10

Salam buat semua...

Saya bercadang utk membawa keluarga (Mak, Ayah & Mak Sedara) pergi Inland Sea (Khor Al-Udaid) sepeti berikut :-

Tarikh : 8/8/08
Masa : jam 1.30pm (Selepas Solat Jumaat)
Tempat kumpul : Round about Sealine Beach Resort.

Kalau ada yang berminat nak join Rehlah ke Khor Al-Udaid, jommm... king

eltax
Active Member
Active Member

Number of posts : 117
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by ahmadhasnan on 2008-07-23, 07:22

mak ai...musim-musim panas nie nk ke sealine jugak ke...??
bkn ke musim panas org main laut....hehehhe....
kapten punye pasal insya Allah i'll joint....bole try Patrol baru...

ahmadhasnan
Active Member
Active Member

Number of posts : 97
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by HERO on 2008-07-23, 22:55

ahmadhasnan wrote:mak ai...musim-musim panas nie nk ke sealine jugak ke...??
bkn ke musim panas org main laut....hehehhe....
kapten punye pasal insya Allah i'll joint....bole try Patrol baru...

Tungguuuu......

HERO
Active Member
Active Member

Number of posts : 76
Registration date : 2008-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by Rifdee on 2008-07-26, 08:25

In-land Sea ni jauh ke dari Sealine Beach Resort?

Rifdee
Active Member
Active Member

Number of posts : 221
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by DHL on 2008-07-26, 15:23

Boleh explain sikit tak activity apa yg korang buat kat situ?

Kitorang plan nak ikut, but sesuai ke bawak budak2 kecik ( as kecik as 19 mths?)

Ada gambar2 yg blh share?

Thanks

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by kumin_gonewiththewind on 2008-07-26, 22:10

mencelah ckit....
antara gambar2...
tapi yg ni musim winter dulu.....
summer pun rasanyer lebih kurang jer...cuma x ler pakai baju tebal...

makan2


downhill...


inland sea

kumin_gonewiththewind
Active Member
Active Member

Number of posts : 36
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by DHL on 2008-07-27, 00:18

thanks for the nice pictures..

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by bch69610 on 2008-07-28, 11:30

Eltax,
Sanduning in August?... wow... !

DHL,
My sandune trip (in March) here --> Jamboree ..... mungkin serba sedikit boleh bagi gambaran how interesting this activity is.... memang tak sabar nak tunggu winter datang kembali ke Doha ...! Laughing

bch69610
Active Member
Active Member

Number of posts : 39
Registration date : 2008-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by bch69610 on 2008-07-28, 11:32

and here---> Jamboree

bch69610
Active Member
Active Member

Number of posts : 39
Registration date : 2008-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by DHL on 2008-07-31, 11:20

wahhh bch69610...best gile i view your picture??? are u professional photographer??? he he he....lawa 2 your pics..

anyway.thank a lot for the picture....cantik sungguh...

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by bch69610 on 2008-07-31, 15:41

DHL...
Me pro photographer????? No lahhhh...jauh sekali....
just one of my hobby. apo lagi nak buek kek Doha ni...

bch69610
Active Member
Active Member

Number of posts : 39
Registration date : 2008-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by DHL on 2008-08-01, 00:18

bch.. hobby tu boleh cari makan ... boleh buat part time job, kalau mahu...he he he...

kalau i, kureng sikit le seni2 nie...

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by Racing_Camel on 2008-08-03, 20:23

bch69610 wrote:Eltax,
Sanduning in August?... wow... !

DHL,
My sandune trip (in March) here --> Jamboree ..... mungkin serba sedikit boleh bagi gambaran how interesting this activity is.... memang tak sabar nak tunggu winter datang kembali ke Doha ...! Laughing

woi, kalau takde gambar kereta kau turun bukit dan naik bukit meleret, tak payah la, buang maso aje bawak 5.7L V8 tu, hahahaha....

Racing_Camel
Active Member
Active Member

Number of posts : 192
Location : Arabian Desert
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by Racing_Camel on 2008-08-03, 20:24

kumin_gonewiththewind wrote:mencelah ckit....
antara gambar2...
tapi yg ni musim winter dulu.....
summer pun rasanyer lebih kurang jer...cuma x ler pakai baju tebal...


camna lak gambo kereta aku ada dalam tu? kau yang mana satu?

Racing_Camel
Active Member
Active Member

Number of posts : 192
Location : Arabian Desert
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by Racing_Camel on 2008-08-03, 20:24

eltax wrote:Salam buat semua...

Saya bercadang utk membawa keluarga (Mak, Ayah & Mak Sedara) pergi Inland Sea (Khor Al-Udaid) sepeti berikut :-

Tarikh : 8/8/08
Masa : jam 1.30pm (Selepas Solat Jumaat)
Tempat kumpul : Round about Sealine Beach Resort.

Kalau ada yang berminat nak join Rehlah ke Khor Al-Udaid, jommm... king

oi, panas lahhhh...

Racing_Camel
Active Member
Active Member

Number of posts : 192
Location : Arabian Desert
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by Racing_Camel on 2008-08-03, 20:27

DHL wrote:Boleh explain sikit tak activity apa yg korang buat kat situ?

Kitorang plan nak ikut, but sesuai ke bawak budak2 kecik ( as kecik as 19 mths?)

Ada gambar2 yg blh share?

Thanks

sanduning, naik bukit, turun bukit, drive panjat bukit secara meleret, tarik kereta sangkut, picnic tepi pantai, main wau, makan2 tepi pantai, solat Jumaat tepi pantai menghadap border Saudi sambil menikmati angin sepoi2 bahasa dan pemandangan yang cantik, budak2 mandi-manda tepi pantai, dan lain2.

anak 19 bulan, insya-Allah, takde masalah.

Racing_Camel
Active Member
Active Member

Number of posts : 192
Location : Arabian Desert
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by eltax on 2008-08-04, 10:02

Racing Camel... Cerita tuh cerita gak... Jom laaa...

Biler mau test power V8 kat padang pasir... baru ler kena dgn nick... "Racing Camel" hehehehe

Aircond V8 tuh kan double blower... nyamannnn gitu... :-)

eltax
Active Member
Active Member

Number of posts : 117
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by DHL on 2008-08-05, 00:09

Racing_Camel wrote:
DHL wrote:Boleh explain sikit tak activity apa yg korang buat kat situ?

Kitorang plan nak ikut, but sesuai ke bawak budak2 kecik ( as kecik as 19 mths?)

Ada gambar2 yg blh share?

Thanks

sanduning, naik bukit, turun bukit, drive panjat bukit secara meleret, tarik kereta sangkut, picnic tepi pantai, main wau, makan2 tepi pantai, solat Jumaat tepi pantai menghadap border Saudi sambil menikmati angin sepoi2 bahasa dan pemandangan yang cantik, budak2 mandi-manda tepi pantai, dan lain2.

anak 19 bulan, insya-Allah, takde masalah.

activity2 mmg menarik...kitorang nak ikut, tetapi ada masalah driving license sekarang...if we get our license (salah sorang le!), by 8th august, we'll join you guys..if not, next trip ajelah....tapi jgn lupa, share lah foto-foto kat sini, bolehlah kitorang lepas geram thru pictures ajek!!!

DHL
Active Member
Active Member

Number of posts : 200
Age : 40
Location : Doha, Qatar
Registration date : 2008-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by bch69610 on 2008-08-05, 08:41

woi, kalau takde gambar kereta kau turun bukit dan naik bukit meleret, tak payah la, buang maso aje bawak 5.7L V8 tu, hahahaha....
Racing Camel,
Tak bole la publish semua gambar....! hahaha....

bch69610
Active Member
Active Member

Number of posts : 39
Registration date : 2008-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by Racing_Camel on 2008-08-05, 21:26

eltax wrote:Racing Camel... Cerita tuh cerita gak... Jom laaa...

Biler mau test power V8 kat padang pasir... baru ler kena dgn nick... "Racing Camel" hehehehe

Aircond V8 tuh kan double blower... nyamannnn gitu... :-)

errrrr....itu V8 manyak manja, eksekutip begitu, tak boleh bawak lanyak padang pasir, hehehe...

ramai ke nak gi kali ni? aku tengah bujang sementara ni. si silverado pun nak tumpang aku, hehehe...

Racing_Camel
Active Member
Active Member

Number of posts : 192
Location : Arabian Desert
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by eltax on 2008-08-06, 07:08

So far setakat nih, ada gak dlm 10 biji keter...

Kalu keter ko kosong, bg tau ler berapa kekosongan, sebab ada geng yg teringin tapi takda V8... hehehehe

Aku ada gak ajak Dato'. Dia pun tgh bujang, tapi dia tak confirm lagi nak gi.

eltax
Active Member
Active Member

Number of posts : 117
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by silver16v on 2008-08-06, 10:39

Racing_Camel wrote:
eltax wrote:Racing Camel... Cerita tuh cerita gak... Jom laaa...

Biler mau test power V8 kat padang pasir... baru ler kena dgn nick... "Racing Camel" hehehehe

Aircond V8 tuh kan double blower... nyamannnn gitu... :-)

errrrr....itu V8 manyak manja, eksekutip begitu, tak boleh bawak lanyak padang pasir, hehehe...

ramai ke nak gi kali ni? aku tengah bujang sementara ni. si silverado pun nak tumpang aku, hehehe...

Racing_Camel,

Kalau jadi pergi jgn lupa ajak saya. Wink

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by sandune DK on 2008-08-06, 20:18

Ok lah tu kalu gi ramai2...bujang2
tak takut la keter lekat....ramai manpower
tapi dlm ramai2 ni jgn ada yang macam nak gi city center dah la...... Very Happy

sandune DK
Active Member
Active Member

Number of posts : 93
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by eltax on 2008-08-07, 09:32

Rugi la beli 4WD mahal2 tak leh bwk masuk offroad @ padang pasir...

Camtuh baik beli MPV jer (Odyssey ker kalu nak yg kapisiti besar). hehehehe

eltax
Active Member
Active Member

Number of posts : 117
Registration date : 2008-04-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by silver16v on 2008-08-07, 10:06

Anak dara maaa.. kena pelan2.. Laughing

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: Sanduning to Khor Al-Udaid

Post by Sponsored content Today at 18:16


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum