Badminton!!

View previous topic View next topic Go down

Badminton!!

Post by sarifudin_kamaruddin on 2008-05-27, 07:55

nampak gaya kena cari geng lain main badminton ni kot sbb routine members dah tak cukup dah Sad ...anybody main badminton sini? or have info regarding main badminton?

sarifudin_kamaruddin
Newbies
Newbies

Number of posts : 7
Registration date : 2008-04-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by bch69610 on 2008-05-27, 12:17

Boleh tahu detail ie venue, days etc....?

bch69610
Active Member
Active Member

Number of posts : 39
Registration date : 2008-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by sarifudin_kamaruddin on 2008-05-28, 07:06

kami main selalunya 2x seminggu(ahad & rabu) di Qtel Club(area Bin Mahmoud kot), after office hour. selalunya paling cepat pun kol 4.00pm la kot, stop solat maghrip kejap then sambung for about 1 hour..

sarifudin_kamaruddin
Newbies
Newbies

Number of posts : 7
Registration date : 2008-04-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by Farid Fadzil on 2010-02-02, 14:32

hmm skarang ni ramai lagi tak geng2 kita yang main Badminton kat Qatar...? Shuttlecock sana senang dapat tak? murah ke ?

Farid Fadzil
Newbies
Newbies

Number of posts : 9
Registration date : 2009-10-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by mba2009 on 2010-02-03, 11:33

Farid Fadzil wrote:hmm skarang ni ramai lagi tak geng2 kita yang main Badminton kat Qatar...? Shuttlecock sana senang dapat tak? murah ke ?

Salam Semua;

Ada update ke activity main Bulu Tangkis ni ? Kalau ada nak tahu juga...

mba2009

mba2009
Active Member
Active Member

Number of posts : 219
Age : 50
Registration date : 2009-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by Chian on 2010-02-03, 14:53

Saya dan 3 orang Msian lak main kat Qatar Badminton Club tiap2 hari Rabu dari pukul 4.30ptg sampai 5.30ptg. Masuk QR10/sorang. Club buka tiap hari dari Ahad - Khamis (4.30ptg - 10mlm). Shuttlecock Yonex ada jugak jual kat Club ni, QR90/sekotak (12 biji).

Hari itu, I saya ada jugak beli shuttlecock kat Lulu Hypermarket, brand wilson. Harga QR16/sekotak (3 biji).

Cuma masalah kat Qatar Badminton Club ni ramai sangat orang. Kalau Sarifudin still main kat Qtel Club, perhaps better join kat sana kut. Sarifudin .... minta tolong komen.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by Farid Fadzil on 2010-02-04, 04:44

Hm takpela bole bawa bnyk skit shuttlecock Dari msia 3, 4 tabung ke. Okla nanti bole riki2 dulu kat qbc or qtel ke dulu. Saya bukannya terrer sgt pun. Bole main jerla utk kuar peluh.

Farid Fadzil
Newbies
Newbies

Number of posts : 9
Registration date : 2009-10-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by Chian on 2010-02-07, 07:35

Farid,

Bila I baca balik my post on Feb 3rd, macam bunyi I tak welcome you join kita orang lak ......... ish ish ish. So sorry Bro. Actually, I cuba nak poke Sarifudin untuk invite kita semua join dia orang main kat Qtel Club. I imagine kat Qtel Club lagi kurang orang. Anyway, jom lah join sama kita orang kat QBC sementara tunggu Sarifudin response. Kita orang ni pun kadang-kadang bukan kita yang kejar shuttle, shuttle yang kejar kita orang ......... mua ha ha.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by Farid Fadzil on 2010-02-07, 10:38

hmm saya next week sampai sana 16/2 after cny. RG letak saya kat Ritz Carlton DOHA for the first two weeks... kalau sape2 after work bole tumpang ke QBC, it would be great..

Farid Fadzil
Newbies
Newbies

Number of posts : 9
Registration date : 2009-10-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by Chian on 2010-02-08, 06:06

Ok insya-Allah, nanti kita cuba arrangekan ya.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by Chian on 2010-02-09, 09:11

Farid,
Maklumat terbaru ............ rupa-rupanya Mamat kat QBC mark-up shuttlecock gila2. Kalau kat kedai sukan kat sini, the same shuttlecock cost only QR65.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by nazihas on 2010-02-11, 07:35

smlm I layan badminton dgn 2 lagi geng msian kat QBC, main satu set je dah pancit, tp puas hati dpt kalahkan geng pinoy, i plak partner dgn pinoy, & diorg ingat i pun pinoy..

mmg betol, diorg markup harga shuttlecock..beza dlm QAR30..

Jom la join kitorg..meriahkan lg suasana.. Very Happy

kat situ pun ada meja pingpong, smbil2 tunggu turn tu bleh la layan pingpong..bawak bat & bola sendiri..net dah ada..

nazihas
Active Member
Active Member

Number of posts : 55
Registration date : 2009-04-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by rizi the doll on 2010-02-11, 07:46

menarik nie...
makin ramai geng2 main badminton...
Chian... kalau plan nak gie jgn lupa info kat Rizi...
asyik dok excersice dgn PSP jer... boring ahh lak... hehehe

rizi the doll
Active Member
Active Member

Number of posts : 347
Age : 37
Registration date : 2008-11-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by Chian on 2010-02-11, 07:48

Orait .......... no problemo. Lagi ramai lagi meriah .......... kita kasi 'gegar' QBC. Ki ki ki

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by kutu_beramboi on 2010-02-11, 10:01

Chian wrote:Orait .......... no problemo. Lagi ramai lagi meriah .......... kita kasi 'gegar' QBC. Ki ki ki


masih lagi main ikut hari/waktu yg lama ke ?

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by Chian on 2010-02-11, 10:06

Yes, masih lagi pada masa dan hari yang sama.
Actually QBC officially buka pukul 5ptg. Tapi most of the time, 4.30pm dah bukak and masa ni tak ramai orang.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by kutu_beramboi on 2010-02-11, 10:22

insya-allah .. kalau berkesempatan .. kutu join ...
thanks chian ...
minggu depan chian cuti tak ?

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by Chian on 2010-02-11, 10:48

Orait Kutu. Meriah nih.

Minggu depan ? .......... Tak cuti, keje macam biasa.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by Farid Fadzil on 2010-03-20, 11:50

sorry sebab lama tak reply... sibuk sikit sejak dtg qatar... pindah2, kerja etc. anyway you guys still main kat qbc lagi ke, hari rabu kul 430 ptg? kalau ada nanti i nak join insyallah. By the way sape2 yg lalu kat doha golf club kul 4 ke, kul 415 sblm ke QBC... nak tumpang ke sana sekali...rite now masih takde lesen...& still waiting for RP...skarang ni naik company buss jer la.. tak pun naik taxi sapu...heheheh

Farid Fadzil
Newbies
Newbies

Number of posts : 9
Registration date : 2009-10-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by Chian on 2010-03-21, 08:28

Farid,

Kami stop jap main badminton for these 2 weeks coz captain/orang kuat badminton kami balik cuti. Selain tu, kena monitor sakan anak2 yang tengah exam sekolah sekarang ni.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by kutu_beramboi on 2010-03-23, 15:56

nanti bila start balik jgn lupa update kitorg eh ...

kutu_beramboi
Active Member
Active Member

Number of posts : 597
Location : Qatar
Registration date : 2008-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by Chian on 2010-03-24, 07:02

Wokeh ............ no problemo.

Chian
Active Member
Active Member

Number of posts : 551
Registration date : 2009-04-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by amirasha on 2010-12-02, 07:22

ade lagi tak badminton nie? nak join leh? tapi aku level atas sikit jer dari beginner Laughing

amirasha
Active Member
Active Member

Number of posts : 21
Registration date : 2009-01-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Badminton!!

Post by Sponsored content Today at 00:19


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum