Have you seen a Chief Minister sit in Economy Class?

View previous topic View next topic Go down

Have you seen a Chief Minister sit in Economy Class?

Post by silver16v on 2008-05-05, 09:48

Cuba tengok nih,

http://mrmanager.blogspot.com/2008/05/have-you-seen-chief-minister-sit-in.html

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: Have you seen a Chief Minister sit in Economy Class?

Post by SkyNet on 2008-05-05, 16:20

Baru masuk office tuuu....relax dulu. Probation period usually 6 months, after that kita tengok camna. Maybe CM Penang blum dapat ATM card for state account. MasterCard or Visa still under process....he..he..he..

SkyNet
Newbies
Newbies

Number of posts : 11
Registration date : 2008-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Have you seen a Chief Minister sit in Economy Class?

Post by OrangKedah on 2008-05-05, 22:06

Aku rasa memang baguih CM Penang naik kapalterbang kelas ekonomi. Benda baik orang buat kena la puji... jangan sampai terbawa-bawa dengan propaganda orang lama. Benda baru, kerejaan negeri baru kat malaysia, kalu belom coba, belom tau. Kita tengok dulu macam mana. Bagi la peluang dan sokongan padu.

OrangKedah
Newbies
Newbies

Number of posts : 17
Registration date : 2008-04-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Have you seen a Chief Minister sit in Economy Class?

Post by nsham05 on 2008-05-06, 16:54

Jangan cepat sangat puji. Kita tengok dulu. DAP punya drama boleh tahan jugak. Let them be and see what happens.

nsham05
Active Member
Active Member

Number of posts : 37
Registration date : 2008-04-29

View user profile

Back to top Go down

Re: Have you seen a Chief Minister sit in Economy Class?

Post by noble-man on 2008-05-07, 11:25

Naik Kelas Ekonomi tak semestinya bayar tambang lebih murah.

Kengkadang, bayar Full Economy fares lebih mahal dari Discounted Business Class fares.

MAS tu Kerajaan BN punya, tentu depa charge mahal kat Kerajaan DAP.

noble-man
Active Member
Active Member

Number of posts : 209
Registration date : 2008-04-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Have you seen a Chief Minister sit in Economy Class?

Post by SkyNet on 2008-05-09, 15:16

DAP doesn't respect our Raja-Raja Melayu, yang menjadi simbol kedaulatan negara kita selama berpuluh-puluh tahun. If the CM naik class cargo sekali-pun, aku takde rasa respect langsung!!!

SkyNet
Newbies
Newbies

Number of posts : 11
Registration date : 2008-05-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Have you seen a Chief Minister sit in Economy Class?

Post by Rifdee on 2008-05-10, 11:53

Tunggu dan lihat kot...Apa yang CM ni buat memang contoh yang baik tapi... DAP ni ideologi sosialisma dia ekstrim sikit - very close to 'komunisme'. Cuba lihat manifesto diorang sejak 40 tahun lepas.

Let us not allow any 'greek tragedies' i.e. trojan horse.

Rifdee
Active Member
Active Member

Number of posts : 221
Registration date : 2008-04-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Have you seen a Chief Minister sit in Economy Class?

Post by silver16v on 2008-05-10, 13:33

Yang baik kita jadikan contoh, yang buruk kita jadikan sempadan. Baru lar betul..

silver16v
Active Member
Active Member

Number of posts : 360
Location : Doha
Registration date : 2008-04-01

View user profile http://www.malaysiaqatar.com

Back to top Go down

Re: Have you seen a Chief Minister sit in Economy Class?

Post by OrangKedah on 2008-05-10, 21:36

Kita jangan percaya sangat propaganda kerajaan 50 tahun. Bukan nak kata depa tu salah atau penipu, tapi cuma kita kena selidik website2 lain, maklumat dari Special Branch (ahem, ahem), Interpol (ahem ahem) akar-umbi politik di Malaysia, pimpinan tertinggi parti-parti kat Malaysia, baru buat kesimpulan.

Sapa kata DAP anti-Raja? Suratkhabark milik sapa... geng propaganda tu la. Sapa dah tengok manifesto DAP (baik yang 40 tahun dulu atu pon yang la ni)? Yang bagi tau kat kita ni ni semuanya mai dari satu sumber sahaja. Yang bekas menteri pi raba pelayan hotel tengah dok mabuk tu Ok ka? Yang orang ternama pi sebat duit rakyat RM500juta beli kapal selam tu OK ka? Lanun-lanun dok merompak orang kita ataih laut pon tak dapat kalahkan, ni nak pi selam buat apa?

Pasai apa dan macam mana 5 buah negeri jatuh ke tangan orang baru? Kebetulan ka? Atau pon kesedaran rakat jelata? Mai la kita renung dan pikir masak-masak. Kita jangan habark orang tu salah, orang ni salah sebelum dapat maklumat keseluruhan dahulu. Walau pon saya ni dok jauh dari tanahair, berita yang saya dapat ni jauh lebih tepat, cepat dan menyeluruh daripada sumber2/agensi2 tertentu/rakyat kat Malaysia. Mintak member2 pon buat sedemikian. Very Happy

OrangKedah
Newbies
Newbies

Number of posts : 17
Registration date : 2008-04-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Have you seen a Chief Minister sit in Economy Class?

Post by stylo on 2008-05-14, 09:59

Cheers org kedah,

Apa hang kata tu memang betul, Ada tu menantu PM dari tak de apa sekarang ni dah jadi serupa Raja. Kalau zaman Tun dulu kroni-kroni, ni zaman Pak Lah pulak family-family.

Tak tahu la apa nak jadi, inflasi semakin tinggi and dok nak salahkan perubahan global. Beras tu masalah global ker, eh kat Malaysia dah tak tanam padi lagi ker ?

Nampaknya yang kaya bertambah kaya la........

stylo
Newbies
Newbies

Number of posts : 2
Registration date : 2008-05-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Have you seen a Chief Minister sit in Economy Class?

Post by gangster_mache on 2008-05-15, 18:21

Benda gini semua ore tau.... x payoh pakai interpol pun.... tanggungjawab kito time ngundi wat doh kan.... doh ramai lagi hak suka dgn kerajaan loni nak wat guane... tp klu bleh jgn semangat jer lebih action kurang...
cermin diri dlu laa..... kawe anti pak lah... tp lebih anti DAP...


ELECTRICITY COMES FROM ELECTRON...MORALITY COMES FROM MORON

gangster_mache
Active Member
Active Member

Number of posts : 138
Registration date : 2008-04-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Have you seen a Chief Minister sit in Economy Class?

Post by Sponsored content Today at 18:02


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum